Lasagne Anita-módra

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 fej hagyma
  • 1 csomag lasagne tészta
  • 1 db sárgarépa
  • negyed zellergumó
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 20 dkg darált hús (tetszés szerint akármilyen húsból lehet)
  • bors
  • bazsalikom
  • 2 tubus natúr krémsajt
  • olaj

Elkészítés

Olajon megpirítjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, a reszelt sárgarépát, zellert, paprikát, a darabokra vágott paradicsomot, rá a darált húst, megsózzuk, borsozzuk, bazsalikomozzuk. Ízlés szerint és rányomunk 1 tubus krémsajtot. A tésztát kifőzzük, deszkára terítjük és ráhalmozzuk a töltelékeket, felcsavarjuk egyesével, majd hajtással lefelé hőálló tálba helyezzük. tetejére nyomjuk a maradék tubus sajtot és langyos sütőbe tesszük 5 percre.

Megjegyzés

Vadhúsból a legfinomabb.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.